Pääset liittymään yhdistyksen jäseneksi täyttämällä alla olevan rekisteröintilomakkeen sekä maksamalla jäsenmaksun. Rekisteröitymisen jälkeen pääset osallistumaan keskusteluryhmään sekä saat käyttöösi myös muut vain jäsenille tarkoitetut sivut.

Filipino-adoptioperheiden ylläpitämä keskusteluryhmä on tarkoitettu Filippiineiltä adoptiota suunnitteleville ja sieltä jo adoptoineille. Keskusteluryhmässä saat vertaistuen lisäksi paljon tietoa hakumatkaan liittyvistä käytännön järjestelyistä, hotelleista yms. Keskusteluryhmässä esiinnytään omalla nimellä ja ryhmään osallistuvan on hyväksyttävä keskusteluryhmän säännöt.

Lue Tietosuojaseloste

Miten pääsen keskusteluryhmään?

  1. Suorita jäsenmaksu tilille FI08 1841 3000 0017 06. Jäsenmaksu on kuluvalta vuodelta 10€/perheen aikuinen jäsen.

    Jäsenmaksu tulee suorittaa omalta tililtä, jotta voimme varmistua liittyvän henkilöllisyydestä. Tällä toimenpiteellä varmistamme ryhmän luotettavuuden ja suojaamme keskusteluryhmään osallistuvien yksityisyyden. Jäsenmaksun voi suorittaa myös rekisteröitymisen jälkeen.
  2. Liity yhdistyksen jäseneksi (ja keskustelupalstalle) täyttämällä alla oleva rekisteröintilomake
  3. Kun jäsenmaksu on siirtynyt yhdistyksen tilille, saat mahdollisimman pian sähköpostissa käyttäjätunnuksen, salasanan ja palstaohjeet. On kuitenkin huomioitava, ettei keskusteluryhmään liittyminen tapahdu automaattisesti, vaan sen tekee ryhmän ylläpito. Joskus liittäminen voi viipyä lomien tms. vuoksi.

Ongelmia?

Mikäli keskusteluryhmän toiminnassa on ongelmia, et ole saanut tunnuksia palstalle tai olet tippunut palstalta käyttämättömyyden vuoksi, ota yhteyttä osoitteeseen rekisteri(at)filipino-adoptioperheet.com.

ALKUUN